Midt i naturen og i ett med det urbane

Velkommen til Ringsaker – bo her for alltid!

Her kjøper du en måte å leve på. Ikke bare har du Mjøsa rett utenfor stuevinduet. Her har du også et flott parkområde med forlokkende turmuligheter og mange tilbud rett rundt hushjørnet. I umiddelbar nærhet finner du brygge, båthavn, badeplass, skøytebane og lekepark med all verdens apparater.

3D-bilder er av illustrativ karakter og vil avvike fra det endelige resultatet.

Skibladner

Skibladner-brygga blir en av dine nye naboer, og du kan bare glede deg til å oppleve den gode atmosfæren når Mjøsas hvite svane legger til kai. Om bord i hjuldamperen, Skibladner, kan du nyte en avslappende kaffekopp i det vakre Mjøslandskapet, oppleve dampmaskinen og skovlene i drift, beundre de flotte salongene under dekk og innta et bedre måltid i 1. Plads Madsalon. Skibladner har også en rekke spennende arrangementer med variert musikk og underholdning gjennom hele sesongen på Mjøsa.

Foto: Ringsaker kommune

Mjøsparken

Området betegner seg vakkert i kanten av Norges største innsjø med forlokkende turområder og gode tilbud for ulike aktiviteter. I umiddelbar nærhet finner du brygge, båthavn, badeplass, restaurant, lekepark og skøytebane om vinteren.

Mjøsparken
– et frilufts- og rekreasjonsområde på hele 82 600 kvm byr på aktiviteter for alle og enhver; skateanlegg, basketbane, petanque-bane, lekepark med mini-zipline, badestrand med badebinge, sansehage, grillplasser, ladestasjon for el-sykler og benker, samt toaletter.

Det går turveg for sykkel og rekreasjon langs Mjøskanten helt til Hamar. Det er kort veg til togstasjon, restauranter, kjøpesenter og alle andre fasiliteter i Brumunddal by.

Foto: Ringsaker kommune

Mjøstårnet

Leilighetene ligger i front av verdens høyeste trehus – Mjøstårnet. Signalbygget på 18 etasjer med leiligheter, kontorer, hotell, restaurant, konferanserom og topp moderne badeanlegg er blitt en severdighet for hele regionen. Du er heldig som kan benytte deg av tårnets fantastiske fasiliteter.

Brumunddal og området rundt

Brumunddal ligger vakkert til ved Mjøsa, er kommunesenteret og den største byen i Ringsaker kommune. Byen er i sterk utvikling, og du kan rusle opp til det yrende handelssenteret langs den idylliske elvepromenaden fra Mjøskanten.

Ringsaker er kjent som Prøysenkommunen, som matkommunen og som den næringsdrivende kommunen. Mjøsa gir Ringsaker 11,4 mil med strandlinje og fantastiske muligheter for rekreasjon og opplevelser – omgitt av det vakreste kulturlandskap.

De koselige småbyene Brumunddal og Moelv er i stadig utvikling, og kommunen kan tilby et mangfoldig bo – og kulturtilbud. Som oppvekstkommune har Ringsaker satset betydelig på utbygging av gode barnehage – og skoletilbud de siste årene.

Vekst og velferd er uløselig knyttet sammen og gir muligheter for videre utvikling av velferdstjenestene.

Avstandene er korte til andre sentrale områder i regionen. Det tar 15 minutter til Hamar, 35 minutter til Lillehammer og Gjøvik og i løpet av en time er du på Gardermoen.

Leilighetene ligger i front av verdens høyeste trehus – Mjøstårnet, helt nede til venstre på bildet.

Ringsaker kommune har jobbet systematisk med urbane utviklingstrekk gjennom sin sentrumsplan de senere årene og Brumunddal fremstår i dag som et spennende handelssentrum med et godt utvalg av butikker på tvers av bransjer og ulike servicetilbud.

Mølla Storsenter er i stadig utvikling med sine forretninger. Bakeriet har etablert et godt omdømme med sine deilige lunsjretter og Matfatet har for alvor befestet sin stilling med kortreist mat fra bygdene i Ringsaker.

Det idylliske torget midt i sentrum er stedet for begivenheter hele året gjennom. Her samles folk fra nær og fjern for gode opplevelser.

Ved kjøp av leilighet i Mjøskanten med utsikt til Mjøsa og med gangavstand til byen bor du i midt i naturen og i ett med det urbane.

Severdigheter i området

  • Sjusjøen og Ringsakerfjellet med Norges beste skiløyper.
  • Prøysenhuset – kunstnerhjemmet til forfatteren og visekunstneren Alf Prøysen.
  • Nes-halvøya med det idylliske landskapet som på folkemunne kalles «Norges Toscana».
  • Helgøya Klatrepark som ligger i fantastiske omgivelser på Norges største innlandsøy
  • Skafferiet på Helgøya med sin sesongåpne kafe og landlivsbutikk.
  • Mjøsen Golf har 18-hullsbane i tillegg til å drive range og treningsområde.
  • Tretopphytter beliggende rundt i almenningsskogene i kommunen.
  • Toppturer i hele kommunen med flotte utsiktspunkt.

Les også

Leilighetene

Vi har gleden av å presentere 48 spektakulære selveierleiligheter med unike sol – og utsiktsforhold helt nede ved Mjøskanten i Brumunddal. Her kjøper du ikke bare din bolig, - her kjøper du gode opple...